Markat Internet Marketing

Je vindt het internet een grote grijze massa van communicatie? Je hebt verstand van de verschillende media maar toch bereik je niet het gewenste effect? Kortom: je zoekt een nerd met online marketing kennis? Wij hebben er een aantal voor je.

Wil je meer potentiële klanten genereren, of juist meer leads ombuigen naar effectieve sales? Een goede internet marketing strategie begint met de juiste doelstellingen, KPI’s en meetwaarden, om een zo hoog mogelijke ROI te bereiken. Bij Markat Agency geloven wij in onze strategie:

Onze strategie

Leadgeneration

Het verhogen van leads door middel van zoekmachine optimalisatie of Adwords campagnes is geen probleem voor ons. We helpen je graag met het optimaliseren van jullie bedrijfsresultaat. Ook staan we voor je klaar als het gaat om display advertising, social media strategieën én onderhoud. Dankzij de samenwerking met onze partners zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om internet marketing.

Verbintenis

Wij geloven in verbinding met je klanten, relevant zijn voor jullie doelgroep(en). Door te kiezen voor een ijzersterke strategie, of het nu gaat om user experience of community strategie, blijf je de markt altijd een stap voor. Het kiezen voor duurzame strategieën met toekomst door focus op klantenbinding.

Optimalisatie

Meer leads ombuigen naar sales? Met welke reden verlaten zij de webshop? Of valt er meer te halen uit de ‘check-out’? Investeren in het verhogen van de conversie door een goede gebruikerservaring (UX) of door te kiezen voor de juiste prijszettingsstrategie.

Intel

Waar zitten de bottlenecks? Waar liggen de kansen? Goede resultaten beginnen met de juiste meetwaardes en doelstellingen. Binnen onze eigen Markat strategie is onderzoek één van de belangrijkste factoren voor een succesvolle ROI strategie. Door middel van het continu analyseren van alle online communicatiemiddelen kunnen we ieder moment bijsturen voor een zo hoog mogelijke ROI. Dankzij een persoonlijk dashboard zijn de effecten van jullie online campagnes altijd overzichtelijk.

Volledige ROI strategie

Wij geloven in verbinding met je klanten, relevant zijn voor jullie doelgroep(en). Door te kiezen voor een ijzersterke strategie, of het nu gaat om user experience of community strategie, blijf je de markt altijd een stap voor. Het verkiezen voor duurzame strategieën met toekomst door focus op klantenbinding.

Benieuwd hoe jouw business kan groeien?

Bekijk onze online marketing strategie