Adverteren

Willen jullie je doelgroep(en) beter bereiken door middel van online adverteren?

Of heeft jullie huidige campagne niet het gewenste effect? En welke online communicatiemiddelen kan je hiervoor inzetten? Wij van Markat Agency hebben de kennis en tools in huis om jullie strategie te ontwikkelen, te onderhouden en te optimaliseren.

Doeltreffend adverteren met Markat

Onze adverteer strategie staat niet los van het totaalconcept. Bij Markat adverteren zorgt voor een sterke verbintenis met focus op customer-journey en branding. Door continu te meten verkrijg je een duidelijk overzicht met meetbare resultaten, zodat je als organisatie een duidelijk overzicht krijgt van de effecten van adverteren, maar ook de kosten.

Al onze strategieën zijn ROI based, wel zo eerlijk lijkt ons.

Display advertising

Het gebruik maken van display marketing kan een groot effect hebben op jullie online bezoekers en dus ook jullie verkopen. Door op het juiste moment én op de juist plaats online aanwezig te zijn creëer je een ijzersterk voordeel. Onze strategie staat voor analyseren en optimaliseren, zo worden online campagnes continu bijgesteld en creëren we een perfecte mediastrategie.

Zoekmachine adverteren

Wil je dichtbij de onderzoekende en oriënteerde fase van jullie doelgroep zijn? Dan kan zoekmachine adverteren (SEA) een goede oplossing zijn. Het opzetten van een Adwords campagne is een doorlopend proces die door overzichtelijke data eenvoudig kan worden bijgesteld om een zo hoog mogelijke ROI te behalen.

Affiliate marketing

Wilt u dichtbij de onderzoekende en oriënteerde fase van uw doelgroep zijn? Dan kan zoekmachine adverteren (SEA) een goede oplossing zijn. Het opzetten van een Adwords campagne is een doorlopend proces die continu wordt geoptimaliseerd.

Benieuwd hoe jouw business kan groeien?

Bekijk onze online marketing strategie